BLACK en andere projecten.

Laatste update is ondertussen al meer dan 2 maanden geleden, hoog tijd voor een Blog Entry !

BLACKfoto door Johan Voets - http://www.jovoets.eu/

De 23ste juli 2014 zou wel eens de aftrap van mijn professionele carrière kunnen blijken. Ik had wat berichtjes rond gestuurd, op zoek naar een eerste stage als Electro maar lang heeft mijn zoektocht niet geduurd. De vriendelijke producenten van A team Productions boden mij een geweldige kans aan; mijn eerste stage was meteen op een langspeelfilm !

BLACKfoto door Johan Voets - http://www.jovoets.eu/

Mijn chefs waren doorgewinterde electro's en hebben de moeite gedaan om mij het vak in sneltempo aan te leren, waarvoor ik hen zéér dankbaar ben. Ik kreeg ook meteen verantwoordelijkheid voor meer dan kabels oprollen en hoop dat ik hen, ondanks de beginnersfouten, niet teleurgesteld heb.

BLACKfoto door Johan Voets - http://www.jovoets.eu/

Anderhalve maand hebben we zij aan zij gevochten om de best mogelijke film te draaien. En ik twijfel er niet aan dat dit een topper gaat worden. Robrecht Heyvaert's belichting was uitmuntend, de regie wist van aanpakken en de producenten smeten zich volledig achter het product.

BLACKfoto door Johan Voets - http://www.jovoets.eu/

Maar nu helaas is het tijd voor een nieuw avontuur.

Vorig weekend mocht ik gaffer spelen op een kunstfilm van Philip Huyghe (ik hoop zo snel mogelijk film stills hiervan te kunnen tonen). En gisteren werd ik weer gebeld door de vriendelijke mensen van CAVIAR;
Dinsdag mag ik meedoen op een muziekclipset.

Alles lijkt in goede banen te komen, ik kan niet wachten op de toekomst !

A team productions
Robrecht Heyvaert
jovoetsShare: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+